maandag 18 maart 2013

250 km



Zo, het formulier is ingevuld voor de aanvraag van de keuring, de keuring van de gite, de classificatie. Morgen gaat het op de bus en dan is het afwachten tot we gebeld worden voor het maken van een afspraak.

Vijf pagina's met de meest uiteenlopende vragen. Van hoe groot de gite is, wat de indeling van de kamers is, hoe groot de bedden zijn, welk meubilair er staat, de uitrusting van de keuken, de badkamer tot het uitzicht vanaf het terras. Alles willen ze weten.

Ook de afstand tot de supermarkt, de dokter, het ziekenhuis, het dichtsbijzijnde meer, het bos, de rivier, het treinstation, het busstation, de luchthaven, de zee en de skipiste moest worden ingevuld.

Mijn hemel, ze werken wel uitgebreid. Waarschijnlijk is het een standaard invulformulier voor heel Frankrijk en doet die afstand tot zee en skipiste er niet echt toe in ons geval, maar voor de volledigheid heb ik het toch maar even opgezocht.

Het blijkt dat zowel de skipiste als de zee 250 km hier vandaan liggen. We hebben het dan over skien in de Pyreneeën en zwemmen in de Middellandse zee.

Lijkt me toch net een ietsiepietsie te ver voor een toeristisch dagtripje. Tenzij je verkwistend gas geeft, iets wat met onze oude karretjes niet echt veel tijdswinst zal opleveren.

Geen opmerkingen: