donderdag 28 maart 2013

Oude foto's

Nog precies een week voor de keuring van de gite. We zijn al druk bezig met het in orde brengen ervan. Na een winter is het best wel even nodig om alles weer op te frissen.

Volgende week worden er tijdens de keuring foto's gemaakt voor het office du tourisme. Het moet dus allemaal spik en span zijn en het moet er exact zo uitzien als wanneer we de gasten ontvangen. Flesje wijn, sapje en melk in de koelkast, koffie, thee en suiker in de kast, kruiden op de plank, bedden opgemaakt, handdoeken in het rek. Maar goed, ik val in herhaling, dat had ik al verteld.

Wat ons vandaag ineens te binnen schoot is dat er misschien ook wel foto's van de buitenkant gemaakt gaan worden. Op zich is dat prima, het mag hier gezien worden, maar het is nog geen hoog zomer. De blaadjes zitten nog niet aan de bomen, de struiken staan nog niet in bloei en met een beetje pech regent het dan net. Dan worden het toch niet zeer aansprekende foto's vrezen we.


Maar ook al is het prachtig zonnig weer, het zwembad is nog niet operationeel. Dat duurt nog wel een maand, op zijn minst. Eens kijken of we ze kunnen overtuigen om onze eigen foto's van vorig jaar te gebruiken.

Geen opmerkingen: