donderdag 14 maart 2013

Witter dan wit



Draai ik me even om, kijk ik even niet et voila, is de tweede logeerkamer ineens klaar! Zelfs de plintjes onderaan de muur zijn al gemonteerd en de naden zijn ook al gekit.

En niet alleen dat, het bed staat er en de antieke ladenkast ook. We waren een beetje bang dat dit kleine kamertje wel heel vol zou staan met de meubels er in, maar dat valt eigenlijk best mee. Er is nog ruimte voldoende in de kamer om er een bescheiden dansje te doen, zolang het maar geen wilde rock'n'roll pasjes zijn.

Het bleek trouwens toch niet nodig om een derde laag verf aan te brengen. Hoeveel witter dan wit kan je gaan tenslotte. Hoewel er misschien wel honderd tinten wit bestaan, het wit wat we op de muren aanbrengen is gewoon simpel wit. Je ogen verstuiken er zowat op, zo wit is het.

Nu is een slaapkamer natuurlijk wel bedoeld om er met gesloten ogen in te slapen, een mens wordt toch ook wel weer eens wakker. En om dan niet al te erg te schrikken zal er nog wat moeten gebeuren om dat harde wit enigszins te verzachten. Niet dat we weer met een andere kleur verf aan de slag willen gaan, het zal de aankleding zijn die soelaas moet brengen.

De garage ligt nog vol met kleurrijke schilderijtjes en lijstjes. Binnenkort maar eens een selektie gaan maken.

Geen opmerkingen: