dinsdag 19 maart 2013

Met dank aan M



Ik kom toch nog even terug op die keuring, de classificatie van de gite. Vandaag de brief op de bus gedaan, dus nu is het wachten tot ze contact opnemen. We zaten gisteren toch nog met een paar vragen bij het invullen van het formulier. We hebben ze gesteld aan de betreffende instantie en ze hebben ons keurig geholpen, het zijn de slechtste niet.

Er speelde tevens nog steeds dat gedoe met die metalen bedbodems. Ik heb eerder verteld dat die volgens de lijst met aandachtspunten ten strengste verboden waren en we die moesten gaan omruilen voor houten. Het is toch moeilijk te geloven zoiets. Toen we die keuringsinstantie aan de lijn hadden hebben we meteen die vraag ook maar even gesteld. Is het nu echt noodzakelijk om een goede kwaliteit bedbodem te gaan vervangen door een mindere?

Het antwoord was helder. Welnee. Er wordt gekeken of het comfortabele bedden zijn, of het proper is, hoe de algemene staat is. We krijgen regelmatig complimenten erover, dus dat zit wel goed allemaal. Kijk, dat scheelt weer een hoop gedoe en gesjouw. Blij dat we het gevraagd hebben.

PS: met dank aan M voor alle hulp. Meid, volgens mij droom jij zelfs al in het Frans.

Geen opmerkingen: