vrijdag 8 maart 2013

Stok achter de deur



Ziet, dat lijkt ineens op een echte slaapkamer met alles erop en eraan. Misschien is dat omdat het dat ook gewoon is. Nu er geen stof meer gemaakt wordt, het schuren is inmiddels achter de rug, konden we aan de aankleding beginnen van de grote slaapkamer.

Twee matrassen uit de gite gehaald, dekbed en kussens en het bed opgemaakt. Niet dat we de gite nu aan het uitkleden zijn, maar we hadden alle matrassen en beddegoed van de logeerkamers voor de winter daar opgeslagen. Het staat niemand in de weg en het staat er droog. Ideaal. Maar wel goed dat we die logeerkamers voor het seizoen aanbreekt klaar hebben, anders hadden we toch een ander plekje moeten vinden voor alle spullen, je kan moeilijk alles daar laten staan als er klanten zijn, beetje slordig, en dat is voorzichtig uitgedrukt.

Nu die ene kamer klaar is moet de andere ook maar snel gebeuren. "Moet" inderdaad, we hebben nog exact twee weken de tijd, dan komen er vrienden logeren en die zouden we graag in de nieuwe kamers laten slapen. We hebben dus een stok achter de deur en dat is best wel goed, soms is dat precies wat je nodig hebt.

Maar geen probleem, zoveel werk is het nu niet meer, dat gaat lukken, daar zorgen we voor.

Geen opmerkingen: