dinsdag 26 maart 2013

Fleurig

We hebben onze paasvrienden over de vloer, zoals ieder jaar vereren ze ons rond Pasen met een bezoek, zoals ieder jaar is het erg gezellig. Het is een leuk stel dat graag de handen uit de mouwen steekt. Bovendien hebben ze ook nog eens groene vingers, weten ze veel van snoeien en alles over honden. We hebben dan wel geen honden maar des te meer bomen en struiken die aandacht behoeven.

Ondanks dat er een hoop regen was voorspeld voor deze dagen is er nauwelijks een druppel gevallen, vandaag zelfs niet één. Lekker buiten bezig geweest, aangenaam temperatuurtje en de momenten dat de zon er door kwam was het zelfs ronduit warm.


Naast de zakken drop, stroopwafels, paasbrood en alle andere lekkere en nuttige zaken die ze uit Nederland hadden meegenomen hebben ze ons ook verrast met twee enorme bakken met paarse viooltjes. De bloembakken smeekten om bloemen. Ons eigen zaaisel is nog lange niet zover dat er bloemen op staan, nog niet eens knopjes, dus het kwam goed uit. Het terras ziet er weer fleurig uit. Zo fleurig dat we eigenlijk nog veel meer van die bakken willen neerzetten. Snel maar eens gaan kijken of er nog wat te halen valt.

Geen opmerkingen: